Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Midzomerbuurtfeest op basisschool De Albatros

Algemeen

FAUNABUURT – Basisschool De Albatros vierde vorige week het eerste midzomerbuurtfeest. Kinderen, ouders en buurtbewoners waren welkom en konden deelnemen aan verschillende leuke workshops.


Het feest werd om 17.00 uur op het grote plein geopend door directeur Wim van Slijpe met het Albatros schoollied, onder muzikale begeleiding van zijn zoon Floris. De bekende Almeerse zanger Carlo Punt gaf daarna een spetterend optreden waarna het feest van start ging.
In de school was een tentoonstelling te zien met het thema kriebelbeestjes. Hier waren door leerlingen zelfgemaakte kunstwerken te bewonderen.
Daarnaast was er een doorlopende talentenshow waar de leerlingen hun talenten konden laten zien op het gebied van zang en dans. “Er zaten echt supertalenten tussen die we waarschijnlijk over een paar jaar bij een televisietalentenjacht zullen tegenkomen”, aldus Wim van Slijpe, directeur van de school.
Ouders, kinderen en buurtbewoners konden deelnemen aan verschillende workshops gegeven door leerkrachten en buurtbewoners. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje op het grote plein. De talenten en oud-leerlingen Ilse Lommerse en Thomas Erdman gaven een optreden.
Het feest werd afgesloten met de trekking van de loterij. Bram Berends uit groep 6 won de hoofdprijs: een rondvlucht boven Almere.
“Het was een zeer geslaagd feest, volgend jaar organiseren wij een nog groter midzomerbuurtfeest”, besluit Slijpe.

(Foto: Kunstlinie x Black Childish)
Tentoonstelling 'Stille Wateren' vertelt verhaal over slavernijverleden Uit 21 uur geleden
Farah en Seka uit Almere staan in de finale van Mrs Netherlands Universe. (Foto: Gerard Nuijten)
Tweede Almeerse finalistes Mrs Netherlands Universe Algemeen 21 uur geleden
Jos van Hulst (derde van rechts) benadrukte eind januari tijdens een speciale raadsbijeenkomst dat kunst en cultuur gelijke tred moeten houden met de groei van de stad. (Foto: Almere DEZE WEEK)
Noodkreet theatergroep Suburbia over bezuiniging op kunst en cultuur Algemeen 22 uur geleden

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto