Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Windesheim Flevoland elke zaterdag in nieuwe bibliotheek

Algemeen

STAD CENTRUM - Rick, Jesper en Vincent geven iedere zaterdag informatie over de hbo-opleidingen van Windesheim Flevoland in de nieuwe bibliotheek aan het Stadhuisplein 101. De nieuwe hogeschool heeft dit jaar al vier hbo-opleidingen in Almere, onder andere de lerarenopleiding basisonderwijs (Pabo Almere) en de opleiding Information Engineering.


Die vier opleidingen zijn in september 2010 overgenomen van de Hogeschool van Amsterdam. In september 2011 komen er twaalf nieuwe hbo-voltijdopleidingen bij in Almere en vier deeltijdopleidingen in Lelystad. Rick, Jesper en Vincent zijn enthousiast over studeren in Almere en willen graag scholieren over de streep trekken ook te kiezen voor Windesheim Flevoland. De studenten staan elke zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur in de nieuwe bibliotheek (eerste etage) en staan graag iedereen te woord die meer wil weten.
Het nieuwe gebouw van de hogeschool is zo goed als klaar. De komende maanden wordt het ingericht en in de zomer vindt de verhuizing plaats. Meer informatie op www.windesheimflevoland.nl of op twitter: @WindesheimFlevo.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto