Spinningmarathon voor strijd tegen kanker

Algemeen

ALMERE - “Heel Almere moet weten van de spinningmarathon”, zegt Bert van sportschool Spartacus Gym. “We gaan namelijk op zondag 14 maart spinnen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.” Al het geld wat bij elkaar gefietst wordt die dag gaat naar KWF Kankerbestrijding.


De spinningmarathon die zondag 14 maart bij Spartacus Gym wordt gehouden, maakt deel uit van een geldinzamelingsactie die is gestart ter nagedachtenis aan Mathijs Douwe. Bert zegt zichtbaar emotioneel: “Mathijs stierf op 18 mei twee jaar geleden aan kanker. Hij was pas 10 jaar. Veel Almeerders zijn daarna geld gaan inzamelen voor de strijd tegen kanker. Zo is er een speciaal team, het Mathijs Douwe Team dat op 3 juni de berg de Alpe d’Huez op fietst, om geld in te zamelen.”
In navolging van de vele acties voor de strijd tegen kanker houdt Spartacus Gym een spinningmarathon aan de Palmpolstraat 59 op zondag 14 maart van 10.00 tot 16.00 uur. DJ Tony Montana zorgt voor de muzikale begeleiding.
De kosten voor een half uur spinnen zijn 7,50 euro, een heel uur kost 10 euro. Al het geld gaat rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding. Inschrijven voor deze marathon kan via telefoonnummer van Spartacus Gym: 036-5353340.
Voor meer informatie over het Mathijs Douwe Team: www.opgevenisgeenoptie.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto