Baby-café bij lunchroom tante Truus

Algemeen

ALMERE - Elke woensdagochtend is er vanaf deze week een baby-café bij lunchroom tante Truus aan de Marktmeesterstraat 141-143 in Almere Stad.


“Het babycafé is een babyvriendelijke plaats waar (aanstaande) jonge ouders, zwangeren of jonge moeders samen met hun kinderen van 0 tot 4 jaar elke woensdag naar toe kunnen gaan voor een lekker kopje koffie of thee én informatie”, vertelt Elly Krijnen. Zij is lactatiekundige en heeft samen met Carla Bakker en Ruth Sedney een goed lopende praktijk in Almere, EC baby- en borstvoedingscentrum. Samen hebben zij een brede basis aan ervaring in begeleiding van borstvoedingssituaties. Krijnen: “We hebben dit initiatief genomen zodat jonge ouders met elkaar in contact komen in een ongedwongen, gezellige sfeer. In zo’n stad als Almere ontbreekt het vaak aan een sociaal netwerk.” Dan biedt het baby-café uitkomst. Krijnen: “Bovendien kijkt niemand op als iemand een luier verschoont of als er een kindje huilt.”
Er is altijd tenminste één lactatiekundige van EC baby en borstvoedingscentrum aanwezig om vragen over (borst)voeding te beantwoorden. Vooraf aanmelden is niet nodig, kom gewoon binnen als je zin hebt.
Meer informatie: www.babyenborst.nl of 06-18993693 of 06-46665000. Het eerste baby-café is woensdag 3 september 2008 van 9.00 - 10.30 uur bij Tante Truus aan de Marktmeesterstraat 141-143, 1315 GD Almere.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto