(Foto: Erik Frings)
(Foto: Erik Frings) Picasa

Geslaagde eerste editie van familiefestival Allyville

Uit

STAD - De eerste editie van Allyville smaakt naar meer. Er kwamen zaterdag zo’n 350 mensen naar het familiefestival in Americana-stijl op het terrein van Jeugdland Stad. “De sfeer was geweldig en we zetten dan ook alles op alles om Allyville volgend jaar weer te organiseren”, vertelt Paul van Sprundel namens de organisatie. 

Het gloednieuwe festival bood een gezinsvriendelijke mix van activiteiten, livemuziek en horeca in een echte westernsfeer. Er was van alles te beleven voor jong en oud. Kinderen konden bijvoorbeeld goud zoeken, blikjes schieten, een sherrif-ster maken en bezoekers konden een ritje op de rodeo-stier wagen. Op het podium waren live optredens met folk-, western-, roots- en americana-muziek.

“Een kleinschalig festival voor het hele gezin, dat was de insteek voor Allyville. En dat viel goed in de smaak”, aldus Van Sprundel. “Ondanks de slechte weersvoorspellingen kwamen er toch flink wat bezoekers en de sfeer zat er goed in. We kijken als organisatie dan ook terug op een heel geslaagd evenement.” Kijk voor een impressie op https://www.facebook.com/Allyvillefestival/

Het festival werd georganiseerd door Big Events en mede mogelijk gemaakt door Almere City Marketing, Cultuurfonds Almere, Jeugdland Almere Stad, Stichting de Schoor en Poppodium de Meester.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto