Gon Docter werd feestlijk onthaald op haar laatste werkdag. (Foto: Paul Ouddeken)
Gon Docter werd feestlijk onthaald op haar laatste werkdag. (Foto: Paul Ouddeken)

De Egelantier neemt afscheid van Juf Gon

Algemeen

OOSTVAARDERSBUURT _ Na 44 jaar werken in het onderwijs, waarvan acht jaar als directeur van basisschool De Egelantier, heeft Gon Docter donderdag feestelijk afscheid genomen van alle leerlingen en de teamleden. Ze gaat met pensioen.

De laatste werkdag van juf Gon ging niet ongemerkt voorbij. De school aan de Pieter van Damstraat had tal van leuke activiteiten georganiseerd om haar in het zonnetje te zetten. Zo was de hele school versierd en konden de leerlingen persoonlijk afscheid van de directrice. Van ieder kind kreeg ze een een bloem cadeau. Zo kan zij thuis nog nagenieten van deze bijzondere dag.

School maak je samen

Docter heeft veel tijd gestoken in een veilig schoolklimaat waar elk kind zich gezien voelde. Ook had ze altijd een luisterend oor voor ouders en kinderen. ‘school maak je samen’, was haar motto. Menige (oud)leerling zal zich Juf Gon herinneren, klappende in haar handen op het schoolplein: “hup, hup, hup, doorlopen. Je bent te laat!”

Maar ook zal haar maximale inzet om alles uit de kinderen te halen wat er in zit, niet worden vergeten. De schoolresultaten zijn al jaren goed bij De Egelantier.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto