Wonen tussen stad en strand in Zandduin. (Foto: aangeleverd)
Wonen tussen stad en strand in Zandduin. (Foto: aangeleverd)

Zandduin: wonen tussen stad en strand

Wonen

ALMERE - Je zoekt rust. Maar het liefst ook de reuring om de hoek. Precies dat vind je straks in Zandduin. Deze luxe woontoren met 10 verdiepingen, 36 appartementen en 2 penthouses in Almere Poort gaat volledig op in de duinachtige omgeving en ligt ideaal bereikbaar. Hier, tussen stad en strand, komt het beste van twee werelden samen.


In Zandduin woon je op niveau. Letterlijk en figuurlijk. Want je geniet hier niet alleen op elke verdieping van een fantastisch uitzicht, ook worden alle woningen luxe afgewerkt. Zo wordt iedere badkamer voorzien van een inloopdouche, (dubbele) wastafel, toilet en prachtige tegels. De penthouses krijgen er zelfs een ligbad bij! Ook hebben alle appartementen een eigen parkeerplaats naast het gebouw, m.u.v. de penthouses die overdekt onder de woontoren parkeren. Als kers op de taart woon je hier met vloerverwarming, zonnepanelen en aansluiting op het warmtenet comfortabel én klaar voor de toekomst.

Schrijf je snel in

Zandduin gaat binnenkort in verkoop. Benieuwd hoe het eruit gaat zien? Op www.nieuwbouw-zandduin.nl vind je alle informatie en het volledige woningaanbod. Schrijf je snel in voor jouw favoriete woning(en) en wie weet leef jij straks deze droom!



Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto