(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) B.J. Floor

Eerste Almeerse Christmas Proms in Kunstlinie

Algemeen

ALMERE - TOP Theaterproducties presenteert in samenwerking met Kunstlinie Almere de Eerste Almeerse Christmas Proms. Deze speciaal door producent Dick Schaar geschreven en samengestelde Kerstshow gaat vrijdag 10 december in première bij de Kunstlinie in Almere.

In deze show krijgt Mr Scrooge via PostNL een cadeautje bezorgd dat zijn leven zal veranderen. Het blijkt een Notenkraker te zijn, terwijl Scrooge helemaal geen noten lust. Toch zullen er in deze Kerstshow heel wat noten gekraakt worden.

Begeleid door het Theaterorkest van het AJSO, onder leiding van Hans Welle, passeren diverse ensembles de revue, zoals Popkoor BinnensteBuiten, Kinderensemble Grandi Piccoli, Dansers van PrizDanz en Ensemble en Soli van TOP Almere. Zij nemen het publiek mee door vele muziekstijlen, op zoek naar de echte kerstsfeer. BrassBand Almere zal in de foyer verschillende Christmas Carols spelen en zich later bij het orkest voegen. 

“Het is een productie in samenwerking met de Kunstlinie, in navolging van de Flevo Christmas Proms van vier jaar geleden”, vertelt Dick Schaar. “Wij hopen iedereen weer te mogen begroeten om samen, in deze barre tijden, op zoek te gaan naar een kersttijd zoals die behoort te zijn: warm, gezellig, saamhorig, bij elkaar en met elkaar.” 

Reserveer kaarten via www.kunstlinie.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto