(Foto: stichting Regenboogbuurt)
(Foto: stichting Regenboogbuurt)

Kerststallen Route Almere wordt zaterdag geopend

Algemeen

REGENBOOGBUURT - Zaterdag 11 december wordt de Kerststallenroute Almere geopend. Tussen 16.00 en 17.00 uur is iedereen dan welkom op het schoolplein aan de Regenboogweg 45 om een kerststal-knutselplaat en iets lekkers op te halen. Ook kan er een foto worden gemaakt bij het grote (tijdelijke) kerststal-fotopunt. Aansluitend kan men op eigen gelegenheid op pad voor een (eerste) rondje Kerststallen kijken. 

Stichting Regenboogbuurt organiseert van 11 tot en met 28 december voor het eerst de Kerststallen Route Almere. Het is de bedoeling dat er mooie en creatieve kerststallen in de Regenboogbuurt en omliggende buurten te bewonderen zijn. Zelfgemaakt of zelf gekocht, heel klein of supergroot, alles mag zolang de kerststal maar vanaf de straat te zien is. 

WaardeBoom

Op verschillende plekken in Buiten staat tijdens de Kerststallenroute een WaardeBoom. Dat is een Kerstboom met Waardebonnen, naar een idee van Delen & meer. Wie gratis iets wil aanbieden kan zijn of haar aanbod invullen op een waardebon, plus naam en contactinfo, en deze in de boom hangen. Wie gebruik wil maken van een aanbod, kan de waardebon uit de boom halen en contact opnemen met de aanbieder. Het is niet verplicht om dan zelf ook een aanbod te doen, maar het mag natuurlijk wel. Ook  bedrijven in de Regenboogbuurt of omliggende buurten kunnen een aanbod doen in de WaardeBoom. Er kan van alles worden aangeboden, spullen of diensten, zolang het maar gratis is. De locaties van de WaardeBomen zijn te vinden op de plattegrond van de Kerststallen Route. Op elke locatie liggen ook Waardebonnen om in te vullen en in de boom te hangen. 

Bewoners die nog willen meedoen met een kerststal kunnen zich aanmelden via info@regenboogbuurt.nl. Alle aangemelde adressen en de WaardeBomen zijn straks terug te zien op de plattegrond van de Kerststallen Route Almere. Volg de Facebookpagina van Kerststallen Route Almere voor alle informatie en nieuws.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto