(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Angela Esajas benoemd tot Leraar van het Jaar 2021

Algemeen

ALMERE - Angela Esajas, leerkracht bij Prisma, is vrijdag officieel benoemd tot Leraar van het Jaar 2021 door een vakjury en de stichting Leraren van het Jaar. Angela, nu werkzaam als leerkracht van groep 5/6 op basisschool De Driemaster, werd eerder al verrast door haar nominatie. 

Maar liefst 87 (oud)leerlingen, ouders en collega’s hebben haar opgegeven. Tijdens een spannende ontknoping die te volgen was via een livestream, zijn de winnaars van de Leraar van het Jaar-verkiezing bekendgemaakt. Met hun verkiezing zijn deze leraren het komende jaar ook ambassadeur van Leraar24.

“Angela Esajas is een energieke leerkracht die haar leerlingen het gevoel wil geven dat ze ertoe doen”, aldus de vakjury. Esajas gelooft niet in zwakke scholen en vindt het beroep leraar het tofste van de wereld. “Als leraar vorm je de kinderen, wij zijn hun springplank voor hun professionele leven”, stelt zij. 

De jury oordeelt dat het verhaal van Angela er één is dat binnenkomt. “Haar verhaal ademt charisma, authenticiteit en enthousiasme. Ze is een kandidaat die haar rol pakt om het verschil te maken.” 

Meer zien van Angela? Volg dan ook haar instagrampagina ‘klasvanjufangela’ of lees het artikel van Prisma.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto