(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Komende zondag bijeenkomst ‘Vrede voor Oekraïne’

Algemeen

ALMERE – Komende zondag om 14.00 uur wordt in Almere een bijeenkomst gehouden waarin Almeerders hun steun aan de bevolking in Oekraïne kenbaar kunnen maken. Gevraagd wordt om in de kleuren van Oekraïne te komen: blauw en geel.

De inwoners van Oekraïne zuchten onder de oorlog die de Russen zijn begonnen op bevel van president Vladimir Poetin. De beelden van de invasie en bombardementen bepalen al dagenlang het beeld. Duizenden Oekraïners zijn op de vlucht voor het geweld.De organisatie stelt dat Rusland aan de poort van Europa staat en daar mee ook een bedreiging voor ons vormt.

Wensbankje

De bijeenkomst is komende zondag om 14.00 uur bij de Wensbankje in aan het Fongerspad in het Lumièrepark in Filmwijk. De bank staat direct over het bruggetje bij het Flevoziekenhuis). De Wensbank is in september 2021 geplaatst om samen te komen, elkaar te steunen of te troosten, te herinneren maar ook om onze mening te uiten. Met deze bijeenkomst wil de organisatie kenbaar maken tegen de oorlog in Oekraïne te zijn en juist vóór de vrede.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto