Jazz in De Wegwijzer. (Archieffoto: Almere DEZE WEEK)
Jazz in De Wegwijzer. (Archieffoto: Almere DEZE WEEK)

Nieuw seizoen Jazzcafé’s in De Wegwijzer

Algemeen

BUITEN - De Stichting Almere Jazz Concerts presenteert een nieuw seizoen vol met jazzcafés in missiecentrum De Wegwijzer, met op 24 september live muziek van Colored Roots.

Colored Roots is een project van drie jonge muzikanten die een muzikale mix maken van Afro-Caribische Grooves, Jazz en Comntemporary Funk. De inspiratie halen zij vooral uit het Caribisch gebied waar ze allerlei mensen en culturen zagen samensmelten. Het effect van alle verschillende stijlen samen leidde tot de geboorte van nieuwe stijlen en nieuwe subculturen. Dit  passen zij ook toe op hun muziek. 

Deze avond staat in het teken van ‘French Caribbean Roots’. Line up: Urvin Doornkamp (drums), David Bernabela (bass), Danny Van Kessel (piano). 

Almere Jazz Concerts heeft voor het najaar een aantal concerten gepland op 29 oktober (Trio Machiatto), 19 november (Hanna Marieke Trio feat. Paul van der Feen), 10 december (Almere Jazz combo). Ga voor tickets en resereveringen naar de eventbrite pagina van Stichting Almere Jazz Concerts.

Uit de krant