(Foto: AdobeStock/aangeleverd)
(Foto: AdobeStock/aangeleverd)

Netwerkbijeenkomst hulptransport naar Oekraïne

Algemeen

ALMERE – Om kennis en ervaringen over het organiseren van hulpgoederentransporten te delen tussen organisaties, verenigingen en bedrijven onderling, wordt er op dinsdag 4 oktober een netwerkbijeenkomst gehouden.

Niemand weet hoelang de oorlog in Oekraïne nog zal duren. Een ding is duidelijk: hulp voor Oekraïense vluchtelingen is en blijft nodig. Hulp in de vorm van goederen, kennis, lessen of activiteiten en hulp op het gebied van opvang. Het kan gaan om initiatieven in Flevoland die ervoor zorgen dat vluchtelingen zo goed mogelijk mee kunnen doen in de provincie. En om hulp aan vluchtelingen die in de regio rond Oekraïne verblijven, bijvoorbeeld in de vorm van hulpgoederentransporten. Flevolanders hebben zich al op allerlei manieren ingezet voor Oekraïne. 

Netwerkbijeenkomst

Om kennis en ervaringen over het organiseren van hulpgoederentransporten te delen tussen organisaties, verenigingen en bedrijven onderling, organiseert Provincie Flevoland vanuit het Meldpunt Flevoland helpt Oekraïne, samen met Flever en Horizon een netwerkbijeenkomst op 4 oktober van 19.30 – 21.00 uur op het Provinciehuis in Lelystad. 

Voor wie?

Organisaties, verenigingen en bedrijven in Flevoland die kennis willen delen of in welke vorm dan ook een bijdrage willen leveren zijn aan hulpgoederentransporten naar de regio Oekraïne van harte welkom op dinsdag 4 oktober. Met het oog op de transporten die dit najaar worden voorzien, wil het Meldpunt graag partijen met elkaar in contact brengen die hulpgoederen hebben ingezameld, of zicht hebben op partijen bruikbare producten. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 30 september aanmelden via www.flevolandhelptoekraine.nl/netwerkbijeenkomst.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto