Afbeelding

Meld je aan voor gratis nieuwsbrief van Almere DEZE WEEK

Algemeen

ALMERE – Almere DEZE WEEK start volgende week met een wekelijkse digitale nieuwsbrief waar iedere Almeerder zich gratis voor kan aanmelden. Abonnees krijgen een keer per week via de e-mail het meest recente lokale nieuws aangeboden.

Nadat de krant op dinsdag of woensdag bij de Almeerders in de brievenbus valt, stopt het nieuws natuurlijk niet. Toch duurt het nog een week voordat de nieuwe krant komt. Bezoekers van de website van Almere DEZE WEEK weten allang dat daar dagelijks het meest recente nieuws te vinden is. Maar niet iedereen is daarvan op de hoogte, of heeft de tijd om de site te bezoeken.

Wie zich abonneert op de nieuwsbrief krijgt één keer per week, op woensdag, een e-mail toegestuurd met het meest recente nieuws. Natuurlijk, zoals u van ons gewend bent: helemaal gratis.

Aanmelden

Aanmelden voor de gratis nieuwsbrief gaat heel eenvoudig via onze website. Klik hiervoor op de button ‘Gratis Nieuwsbrief’. Er zijn geen verplichtingen aan de nieuwsbrief verbonden. Het is altijd mogelijk om u weer af te melden.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto