Jolien Hoek. (Foto: aangeleverd)
Jolien Hoek. (Foto: aangeleverd)

Jolien Hoek nieuwe directeur VMCA

Algemeen

ALMERE - Jolien Hoek wordt per 1 april de nieuwe directeur-bestuurder van de vrijwilligers- en mantelzorgcentrale Almere (VMCA). Ze volgt Jerzy Soetekouw op, die onlangs is benoemd tot algemeen directeur van Humanitas.

‘Met het vertrek van Jerzy Soetekouw zet de Raad van Commissarissen (RvC) in op een opvolger die de mooie koers die Jerzy Soetekouw en organisatie de afgelopen periode onder zijn leiding gevaren heeft voortzet en verder gaat met implementatie en executie hiervan’, laat de VMCA weten in een persbericht. ‘Met speerpunten als verjonging, innovatie & digitalisering, diversiteit en externe zichtbaarheid.’

Geschikte leider

Jolien Hoek is een ervaren bestuurder, kent het sociale domein en welzijnswerk goed, heeft een breed netwerk binnen het werkveld in Almere en geniet groot vertrouwen bij de partners van VMCA. Zowel het Managementteam, OR als RvC van VMCA verwachten met Jolien Hoek de geschikte leider te hebben gevonden waar de organisatie behoefte aan heeft, die in staat is om eerder genoemde koers succesvol op te pakken, voort te zetten en te borgen.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto