(Foto: VMN)
(Foto: VMN)

Ga 27 mei mee op de Stadssafari in Almere

Algemeen

ALMERE - De Vogel- en natuurwacht organiseert dit jaar een viertal stadssafari’s waarbij deskundigen, die hebben bijgedragen aan het succesvolle boek “van Dwergmuis tot Stadsreus”,  vertellen over die natuurlijke rijkdom in en rond de stad. Tijdens de eerste safari op 27 mei zal de nadruk liggen op de stadsplanten.

De ranger die meegaat is Sander Aldershof. De safari start op het Mandelaplein (aan de noordzijde van NS-Almere Centrum) op zaterdag 27 mei om 14.00 uur. De kosten bedragen € 2,50 waarvoor deelnemers na de wandeling een drankje en een hapje krijgen.

Rijkdom

Almere is een groene stad, met een onverwachte rijkdom aan planten en dieren. Dat blijkt wel uit het eind vorig jaar uitgegeven boek “van Dwergmuis tot Stadsreus” van de Vogel- en Natuurwacht Flevoland. Almeerders krijgen nu onder begeleiding van één van de stadsrangers de kans om op zoek te gaan naar deze rijkdom.

Aanmelden

Almeerders kunnen zich opgeven via marketing@vogelwachtflevoland.nl. Zij krijgen dan het verzoek om het bedrag over te maken op een bankrekening. Na betaling is deelname definitief.

Boek

Ook is het mogelijk voor de deelnemers (die betaald hebben) om op de stadssafari het boek “van Dwergmuis tot Stadsreus” tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen voor € 14,50. Anderen betalen de winkelprijs van € 22,95.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto