Afbeelding

Breach’23: gratis evenement voor studenten op 25 mei

Algemeen

ALMERE - Op donderdag 25 mei is er een gevarieerd indoorfeest voor de Almeerse mbo- en hbo-studenten: Breach’23. Een avond met onder andere open-mic’s, sfeerpong, rollerdisco, games, silent-disco, techno, VR-escapes, lasergamen en glowvoetbal. 

Het evenement is georganiseerd door en voor studenten. Het programma is verspreid over diverse locaties in Almere Centrum: De Nieuwe Bibliotheek, Kunstlinie en Poppodium de Meester. Op alle locaties kan gedanst worden: met DJ Eloy in de Kunstlinie, met een Just Dance scherm in de Nieuwe Bibliotheek, of een Foute Zeroes Party - Silent Disco in Poppodium de Meester. 

Daarnaast kan er gelounged worden en is er een afterparty XXL bij de Meester, is er een shotjesbar met retro shotjes (met en zonder alcohol) bij de Kunstlinie, en komen de betere rappers samen voor “For the Books Open-Mic” Hosted by Mystic in De Nieuwe Bibliotheek, waarbij iedereen kan aanhaken.

Gratis entreebandjes

Studenten (en hun introducees in de leeftijd van 16 tot 27 jaar) die naar Breach willen komen, kunnen donderdag 25 mei vanaf 19.30 uur bij de hoofdingang van De Nieuwe Bibliotheek, op vertoon van hun studentenpas of ID, hun gratis entreebandje ophalen. Daarmee komen ze overal binnen. Tussen 20.00 - 23.55 uur rijdt er een Party Train waarmee de studenten van locatie naar locatie kunnen reizen.

Over Breach

Breach betekent letterlijk openbreken. De culturele instanties openen hun deuren om kunst en cultuur laagdrempelig te maken voor studenten. Breach is samengesteld door de Almeerse Studentenverenigingen - Bazinga, Endzjin en ARSV Agon - en wordt mogelijk gemaakt door hogeschool Windesheim, de Kunstlinie, De Nieuwe Bibliotheek en Poppodium de Meester. Breach is tevens het slotonderdeel van de Windesheim Parade ’23, een interne week vol kunst en cultuur voor studenten en medewerkers van hogeschool Windesheim, met als thema ONT-MOETEN.

Meer informatie en het volledige programma vind je op www.windesheim.nl/agenda/2023/mei/breach

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto