(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Sinterklaaslied van Almeerse artiest Johnny Glitter

Algemeen

ALMERE- De Almeerse artiest Johnny Glitter heeft een Sinterklaaslied uitgebracht met bijbehorende videoclip. 

De artiest, onder meer bekend van ‘Holland’s Got Talent’, kon het Sinterklaasfeest dit jaar niet aan zich voorbij laten gaan en hoopt een echte Sinterklaashit te kunnen scoren. De clip is voor een green screen opgenomen en aangezien Johnny glitter alles zelf monteert, was het nog een grote uitdaging dit goed voor elkaar te krijgen. “Met wat hulp vanuit de studio van Endorfine, waar ze een grote green screen ruimte hebben, is het gelukt om een hele toffe video te maken”, vertelt hij.

Robert den Hartog, zoals Johnny Glitter echt heet, heeft dit keer ook de hulp van zijn twee kinderen gehad om het lied in te zingen. Ook doen werkten zij mee aan de videoclip, samen met oma en haar vriendin van de toneelgroep. Ook de kinderen van Don de Manger (Youri Steenbergen) hebben mee geholpen en mee gedaan. “Het hele persoonlijke netwerk is ingeschakeld om mee te doen. Ook de geluidstudio Pro Recordings en de Green screen Studio van Endorfine is veel dank toe zeggen, omdat ze een deel sponsoren door niet de hoofdprijs te vragen en extra mee te denken.”

Bewegen door te dansen

Het doel van Johnny Glitter, die het gezicht is van de Nationale Beweeg Dag, is om zo veel mogelijk kinderen door dansen te laten bewegen. Hij besteedt onder zijn volgers op TikTok, Instagram en Facebook ook veel aandacht aan het thema bewegen. “Door dit op een leuke manier te bespreken, zonder met een vinger te wijzen, creëer je toch wat bewustwording bij kinderen.”

Bekijk de videoclip van Hela Holalala Sinterklaas van Johnny Glitter op YouTube.


Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto