Winston Gerschtanowitz verraste Natalja met een nieuwe auto. (Foto: Postcode Loterij)
Winston Gerschtanowitz verraste Natalja met een nieuwe auto. (Foto: Postcode Loterij)

Almeerse Natalja wint BMW bij Postcode Loterij

Algemeen

HAVEN - Natalja uit Almere is in de prijzen gevallen bij de Postcode Loterij. Op haar postcode 1354EH in Haven viel de premium prijs: een gloednieuwe BMW i5 M60 xDrive. Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste haar met dit mooie nieuws.

Natalja woont met haar vrouw en twee kinderen sinds een aantal jaar in Nederland. De Oekraïense werkt bij het Aidsfonds. Zij werkt aan een project dat, dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij, is gefinancierd met een bijdrage van de Postcode Loterij. “Ik speel nog niet zo lang mee, dus ik had het niet aan zien komen. Ik was helemaal van slag en blij”, reageert zij.

Deelnemers aan de Postcode Loterij kunnen extra prijzen winnen wanneer ze meespelen met Plus of Premium. Met Plus maken deelnemers kans op elk jaar 25.000 euro, tien jaar lang. Met Premium maken deelnemers ook nog iedere trekking kans op premium prijzen, zoals een Volkswagen Mobile Home Grand California 600, een vakantiehuis of een luxe wereldreis voor 4 personen langs alle wereldwonderen. 

Dankzij de loterijdeelnemers kunnen 146 organisaties elk jaar rekenen op financiële steun van de Postcode Loterij. Eén van die goede doelen is HandicapNL. Die steunt mensen met een verstandelijke en/of, lichamelijke beperking en wil dat iedereen binnen deze doelgroep kan bereiken wat in het vermogen ligt. Zo dragen zij bij aan het Erik Scherder Huis, een plek waar jongeren met niet-aangeboren hersenletsel een intensief dagprogramma volgen dat zich richt op sociale revalidatie.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto