(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Talenten Voorspeeldag in De Voetnoot; benefiet voor muziekeducatie

Algemeen

ALMERE - In cultureel centrum De Voetnoot traden muziekleerlingen van VVFlex vorig weekend op voor publiek. Tijdens deze Talenten Voorspeeldag werd tevens een inzameling gehouden voor de actie ‘Elk kind verdient een muziekinstrument om zich te ontwikkelen!’

Deze Voorspeeldag werd geleid door VVFLEX en DIVEA Gamechangers en werd aangevuld met optredens van lokale talenten, waaronder zangeressen Celsey Timmer en Lydia, rapper Devon Purge, reggaezangeres Phoenixx Journey en dansgroepen Black Warriors & Royalty Formation. DJ Symon Jason zorgde voor de muzikale sfeer tussen de optredens door. 

Tijdens het evenement waren ook enkele ouders van leerlingen actief betrokken. Zo bood FLOCHA catering heerlijke lekkernijen aan en stelde Natural Only 4 You natuurlijke kruiden en zalven beschikbaar.

“De Talenten Voorspeeldag was erg geslaagd met een grote opkomst. De leerlingen vonden het erg spannend om op te treden, maar werden heel goed aangemoedigd en gesteund door het publiek dat bestond uit ouders, vrienden, kennissen en andere geïnteresseerden”, aldus de organisatoren. “Er was een geweldige  sfeer en er zijn flink wat donaties ontvangen voor het fundraising doel.”

Foxer Talent Media heeft alles vastgelegd voor een film- en interviewreportage die binnenkort via social media te bekijken is. Hieronder alvast een filmpje met een impressie van de eerste helft van de dag:


Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto