(Beeld: aangeleverd)
(Beeld: aangeleverd)

Regenboogmaaltijd nu ook in Almere

Algemeen

LITERATUURWIJK - Het Bureau Gelijke Behandeling Flevoland (BGBF) organiseert de regenboogmaaltijd al meerdere jaren met succes in Lelystad en nu voor het eerst ook in Almere.

Door Abigail Davids

Op 12 april wordt er bij het Boegbeeld in Almere een gezellige maaltijd georganiseerd voor en door de LHBTI gemeenschap. Iedereen is welkom vanaf 16:00 met helpen koken en/of serveren. Ook word er heerlijk eten geserveerd om 18:00 tot 20:00. 

Aanmelden

Het koken en eten is in het Boegbeeld, Prozastraat 121, Almere. De kosten zijn 12,50 euro per persoon. Aanmelden kan via stage1@bureaugelijkebehandeling.nl. Vermeld hierbij je naam, met hoeveel mensen je komt en of je naast eten, ook komt helpen met het klaarmaken.

Bureau Gelijke Behandeling

Het BGBF is een onafhankelijke instelling die zich inzet voor het voorkomen en bestrijden van discriminatie op alle vlakken. Ze bieden ondersteuning aan elke inwoner in Flevoland die te maken heeft met discriminatie of hier vragen over heeft. De activiteiten omvatten educatie, preventie, en bewustwordingsinitiatieven die gericht zijn op het bevorderen van inclusie en empowerment.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto