Sheraisa Winter (midden) werd tweede. (Foto: Hans Lachman)
Sheraisa Winter (midden) werd tweede. (Foto: Hans Lachman)

Sheraisa Winter tweede bij internationale Miss-verkiezing

Algemeen

ALMERE – De Almeerse Sheraisa Winter heeft afgelopen weekend de tweede plaats veroverd tijdens de Miss Supermodel Worldwide-verkiezing in New Delhi, India. Winnaar van de internationale verkiezing werd Ma. Thea Judinelle Casuncad uit de Filipijnen.

De winnaressen zijn gekozen na een traject van twee weken waarbij de kandidaten verschillende fotoshoots, shows, reizen en liefdadigheidsprojecten hebben uitgevoerd in India. Volgens Sheraisa Winter was dit een ervaring om nooit te vergeten: “Het is een ongelooflijke eer om Nederland te mogen vertegenwoordigen als tweede te eindigen in een internationale competitie. Mijn ervaring in India was onvergetelijk en ik ben enorm dankbaar voor de steun van de organisaties in Nederland en India.”

Nederland

Sheraisa’s deelname aan de internationale wedstrijd volgde op haar overwinning als Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2024, waarvan de finale eerder dit jaar plaatsvond in Duivendrecht. Daar nam zij al de hoofdprijs en drie subtitels mee naar huis waaronder Miss National Costume en Miss Popularity. 

Nationale kostuum

Tijdens de internationale finale in India koos zij ervoor dezelfde nationale kostuum te dragen als tijdens de voorronde. “Mijn koto is een ode aan mijn roots: Nederlandse grootmeesters worden geëerd in een Surinaamse twist. Door de klassieke schilderkunst van Nederland te combineren met traditionele Surinaamse klederdracht laat ik aan de hele wereld zien dat ik trots ben op de landen waar ik vandaan kom en dat er nog veel ruimte is om verder naar elkaar toe te groeien.”
Nu de internationale verkiezing erop zit, kijkt Sheraisa uit naar de rest van haar jaar als Miss Supermodel Worldwide Netherlands.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto