De verkoop gaat van start in het eerste kwartaal van 2022. (Foto: Renault)
De verkoop gaat van start in het eerste kwartaal van 2022. (Foto: Renault)

Renault Mégane E-tech electric

Auto

ALMERE - De nieuwe Renault Mégane E-Tech electric is een genot om in te rijden én om naar te kijken. Deze nieuwe Renault is gebouwd op het CMF-EV-platform en is geïnspireerd op de conceptauto MORPHOZ.

Op de nieuwe Mégane E-Tech electric prijkt het nieuwe ‘Nouvel’R’-logo van Renault. De hele automarkt lijkt te veranderen naar steeds meer hybrides en elektrische voertuigen. Bij deze ‘nieuwe wereld’ hoort een nieuwe Mégane met het nieuwe logo. De nieuwe Renault Mégane E-Tech electric is een unieke auto met hoogstaande technologie. Een goed voorbeeld van deze hoogstaande technologie is de OpenR-display, een instrumentenpaneel en multimedia-interface samengebracht in één unit.

Verkoop en prijzen

Op de IAA 2021 Mobility in München werd de Renault Mégane E-Tech electric aan het grote publiek getoond. De nieuwe Renault is nog niet te zien bij de Nederlandse dealer. De verkoop van de nieuwe Renault Mégane E-Tech electric gaat van start in het eerste kwartaal van 2022. De prijzen van de Mégane E-Tech electric zullen voor die tijd bekend worden gemaakt.

Uit de krant