Alle medewerkers kregen een certificaat en bos bloemen. (Foto: aangeleverd)
Alle medewerkers kregen een certificaat en bos bloemen. (Foto: aangeleverd)

BHV behaald door alle medewerkers van Jedi

Auto

ALMERE - Autobedrijf Jedi, met vestigingen in Almere en Zeewolde, geeft alle medewerkers de gelegenheid om deel te nemen aan de BedrijfsHulpVerlening opleiding. 

Quinta Korf van Kei EHBO verzorgt al jaren deze opleiding bij Jedi. In iedere Jedi vestiging is een AED beschikbaar, dus ieder jaar word ook de reanimatie mee genomen in de oefeningen. Het is natuurlijk van (levens-)belang om goed naar de symptomen te kijken en daarop snel te gaan handelen als BHV-er.

Betaald

Voor alle medewerkers van Autobedrijf Jedi wordt deze opleiding aangeboden en betaald. Esther Graver – van Essen vindt het namelijk erg belangrijk dat collega’s elkaar onderling kunnen helpen, mocht er iets gebeuren, maar ook in de privé sfeer kunnen er natuurlijk situaties zich voordoen waarop je moet kunnen handelen. Dan is het wel heel waardevol wanneer je weet wat je moet doen.

Brand

De tweede cursusavond werd afgesloten met alle theorie rondom brand, door een interactieve quiz, waarna de theorie buiten in de praktijk kon worden gebracht, door het zelf blussen van een aantal branden met verschillende blusmiddelen. Na afloop kregen alle deelnemers een certificaat en een bos bloemen.

Uit de krant