Directeur Michael Meijer (links) en vestigingsmanager Martijn Eijpe (rechts) voor het pand van Janssen Van Kouwen Almere.(Foto: Fred Rotgans)
Directeur Michael Meijer (links) en vestigingsmanager Martijn Eijpe (rechts) voor het pand van Janssen Van Kouwen Almere.(Foto: Fred Rotgans)

Janssen Van Kouwen Automotive vanaf nu dé Citroën dealer van Almere

Auto

Advertorial

ALMERE - Janssen Van Kouwen Automotive heeft op 4 juli de Citroën dealer ‘Wensink’ overgenomen. Daarmee wordt een lang gekoesterde wens vervuld om uit te breiden naar Almere. Het familiebedrijf, dat al goed vertegenwoordigd is in ’t Gooi en Groot-Amsterdam, breidt niet alleen het servicegebied uit, maar voegt ook het merk Citroën toe aan haar merkportfolio.

Janssen Van Kouwen Automotive groeit snel, toch weet het de kernwaarde van een echt familiebedrijf vast te houden. Servicegericht en een persoonlijke benadering zijn daarbij belangrijk. “Wij hebben veel trouwe klanten. Iets dat we erg waarderen, waar we trots op zijn én waar onze collega’s erg hun best voor doen. Het is goed om te zien dat onze nieuwe collega’s in Almere dezelfde focus en gedrevenheid hebben. Nu ook zij onderdeel zijn van de ‘familie’ hebben we het volle vertrouwen dat we de klanten in Almere ook kunnen omarmen,” aldus directeur Michael Meijer.

Uitgebreide dienstverlening

Janssen Van Kouwen is officieel Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep en Opel dealer. Nu komt daar dus ook het merk Citroën bij. Naast het verkopen van nieuwe personenauto’s en bedrijfsauto’s van bovengenoemde merken wordt er onderhoud gepleegd aan alle merken auto’s. Met JVK Autoverhuur in ’t Gooi en Groot-Amsterdam, twee schadeherstelbedrijven, eigen zakelijke en private lease diensten en een groot assortiment occasions bedient Janssen Van Kouwen Automotive een groot deel van de autobezitters in ’t Gooi, Groot-Amsterdam en Almere.

Janssen Van Kouwen nodigt iedereen uit voor een kennismaking met de nieuwe vestiging aan De Huchtstraat 5 in Almere.

Uit de krant