Thermen La Mer is een luxe dayspa, verscholen in het Vroege Vogelbos. (Foto:Charlotte Reijnen)
Thermen La Mer is een luxe dayspa, verscholen in het Vroege Vogelbos. (Foto:Charlotte Reijnen)

Thermen La Mer viert 25-jarig bestaan

Bedrijf in beeld

Advertorial
HAVEN - Op 24 januari 1998 opende Thermen La Mer haar deuren. Een luxe dayspa aan de rand van Almere Haven, verscholen in het Vroege Vogelbos.

Er waren twee sauna’s, een stoombad, een osmaansbadhuis, een binnenzwembad, vier salons en een rasoulstoomcabine voorbehandelingen en dertien tafels in het restaurant. De kleur was overheersend oranje met kersenhout en overal waar je keek zag je Romeinse invloeden.Tegenwoordig zijn ze volgens Tripadvisor een van de betere wellnesslocaties van Nederland. Met meer dan 70 man personeel en een jaarlijks bezoekersaantal van bijna 90.000 bezoekers zijn ze hier heel blij mee. 

Nieuwe faciliteiten

De Romeinse touch is verdwenen en vervangen door ‘hedendaags gezellig met een natuurlijke invloed’. Zo zie je veel hout en warme aardetinten. In de loop der tijd zijn er natuurlijk nieuwe faciliteiten bij gekomen, waaronder de twee grote Kelosauna’s, het buitenzwembad, de whirlpools en de kruidensauna. De blokhut is inmiddels vervangen door de Pirts en de sauna bij het dompelbad is omgetoverd tot een Himalaya Zout Sauna. Het restaurant is uitgebreid en ook het beautygedeelte is aangepast. 

Uitbreidingsplannen

Duurzaamheid is de toekomst, daarom worden er op korte termijn zonnepanelen geplaatst op het dak van de Kelosauna’s en op de parkeerplaats. Daarnaast liggen er flinke uitbreidingsplannen waarbij de woorden zoutbad, wisselbaden, kruidentempel en panoramasauna allemaal zouden kunnen worden uitgewerkt.

Jubileumweek

Van 24 tot en met 29 januari is er een feestelijke jubileumweek. Zie de advertentie op pagina 6 in de krant Almere DEZE WEEK van 11 januari voor het programma. Thermen La Mer is gevestigd aan het Scoutingpad 3. Meer informatie: www.thermenlamer.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto