Afbeelding

Almeerse schrijft boek ‘Ontpopt’ over zoektocht naar zelfliefde

Boekentips


ALMERE – Imke Heeren uit Almere schreef het boek ‘Ontpopt’. Hierin beschrijf zij op ontroerende en inspirerende wijze de zoektocht naar zelfliefde, het langzaam leren loslaten van het verleden en het durven kiezen voor jezelf.

“Ik wilde dolgraag voor een kwartaal vrijwilligerswerk doen in het Ecuador. Ik vertrok voor drie maanden en kwam uiteindelijk pas zes jaar later definitief terug naar Nederland. Ik maakte de meest prachtige, lastige, emotionele en soms gevaarlijke situaties mee en kwam soms voor haast onmogelijke keuzes te staan. Bijvoorbeeld toen de vader van mijn pasgeboren zoon onze relatie beëindigde”, vertelt Imke Heeren nog altijd zichtbaar geëmotioneerd.

Met haar zoon van 8 maanden en haar hele leven in drie koffers gepakt, keerde ze terug naar Nederland. Als alleenstaande moeder met een klein beetje spaargeld vond ze de kracht om te werken aan een toekomst waarin ze niet langer een ander of het verleden aan het roer van haar leven zette, maar vanuit haar eigen behoefte en wensen leerde leven. “Met mijn boek wil ik anderen inspireren nooit op te geven en te kiezen voor jezelf”, vertelt zij.

Over Imke Heeren

Imke Heeren (1982) studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam en werkte onder meer als consultant en projectmanager. Ze begeleidt particulieren en bedrijven de echt belangrijke dingen op de meest efficiënte manier te doen.Op donderdag 6 oktober zal Imke Heeren tussen 16.00 en 18.00 uur haar boek ‘Ontpopt’ presenteren in het Atrium van MyOffice aan de Veluwezoom 5 te Almere.

Uit de krant