Afbeelding

Almeerse Nikita Moleveld sluit Verhaal van de Schrijver-trilogie af

Boekentips

ALMERE - Vrijdag is het nieuwe boek ‘Het Verhaal van de Verteller - Finale van de Verhaal van de Schrijver trilogie’ van Nikita Moleveld verschenen. De nu 20-jarige auteur begon deze trilogie toen ze nog maar dertien jaar oud was. Met dit laatste deel sluit ze de trilogie af. Dit fantasyboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

In het slot van de trilogie Het Verhaal van de Schrijver keert Nienke terug naar de Verhalenwereld om voorgoed een einde te maken aan het regime van de slechte Schrijver Selene. De laatste puzzelstukjes vallen op hun plaats en de tijd van vluchten is voorbij. Het is aan Nienke om haar vrienden en creatie bijeen te brengen en nieuwe medestanders te vinden op onverwachte plekken. Alleen gezamenlijk maken ze een kans wanneer ze ten strijde trekken om de voorspelling tot een goed einde te brengen.

Nikita Moleveld (20) bedacht al van jongs af aan verhalen. Van betoverde knuffels die tot leven kwamen of haar moeder die een nieuwe Dracula zou zijn, de verhalen gingen alle kanten op. Schrijven is haar grootste passie: verhalen of meer poëtische teksten. Aan de Universiteit Utrecht volgt ze een studie Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen. Met het tot een einde komen van deze trilogie is ze nog lang niet klaar met schrijven, want ze heeft nog genoeg inspiratie voor nieuwe verhalen.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto