Wouter Smit op het nieuwe outdoor sportveld, met op de achtergrond de padelbanen. (Foto: Fred Rotgans)
Wouter Smit op het nieuwe outdoor sportveld, met op de achtergrond de padelbanen. (Foto: Fred Rotgans)

Nieuw bij Club Pellikaan: Padel, outdoor gym en glow in the dark golf

Partnerbijdrage

STAD – Bij Club Pellikaan aan de Koninginneweg kun je vanaf nu ook terecht voor padel en outdoor gym. Op het buitenterrein zijn vier padelbanen en buitensportfaciliteiten aangelegd. “En recent hebben we ook de deuren geopend van Jack’s Magic Forest, een sprookjesachtige glow in the dark golfbaan”, vertelt clubmanager Wouter Smit.

Leden van Club Pellikaan hebben een all inclusive abonnement, waarmee ze onbeperkt gebruik kunnen maken van alle sportfaciliteiten (Jack’s Magic Forest en Jumping Jack uitgezonderd). “Naast groepslessen, fitness, squash en tennis, hebben we nu dus ook padel en outdoor gym”, vervolgt Wouter. “Padel is een sport die enorm in opkomst is. Het is als het ware een combinatie van tennis en squash. Een snel en dynamisch spel, waarbij je de bal tegen de glazen wanden en over het net slaat. Geschikt voor alle leeftijden, ongeacht fysiek of technisch niveau.” 

The Field

Naast de padelbanen is ook een outdoor sportveld aangelegd. Op ‘The Field’ worden diverse outdoor trainingen gegeven, waaronder boksen, high intensity workouts en CrossField (een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek). “Club Pellikaan is veel meer dan een fitnessclub, benadrukt Wouter. “Naast alle sport- en spelfaciliteiten is het ook een plek om lekker te ontspannen en gezellig een drankje te drinken. Kinderen kunnen lekker springen bij Jumping Jack en we hebben een mogelijkheid tot kinderopvang in onze KidsClub.” 

Jack’s Magic Forest

Het nieuw geopende Jack’s Magic Forest is een sprookjesachtige glow in the dark golfbaan met vijftien holes. Een magische wereld van paddenstoelen, boselfjes, draken en pratende bomen, waarbij het donker en de neonverlichting voor een extra beleving zorgen. “Natuurlijk uitermate geschikt voor kinderfeestjes, maar ook hartstikke leuk voor volwassenen”, stelt Wouter. “De baan is ook in de avonduren geopend en na afloop kun je gezellig een hapje en een drankje doen.”

Meer informatie op https://jumpingjack.nl en https://clubpellikaan.nl/club-almere

Glow in the dark golf in Jack's Magic Forest. (Foto: Fred Rotgans)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto