Afbeelding

Fit worden als voornemen voor het nieuwe jaar?

Partnerbijdrage

Met de opkomst van het nieuwe jaar, zijn velen weer gemotiveerd hun leven meer op orde te krijgen. Men gaat gezonder eten en meer bewegen of sporten. Deze goede voornemens houden de meesten maar een tijdje vol. Maar wat als er deze keer écht verandering in jouw leefstijl komt?

Zonder concreet plan, worden de meeste goede voornemens na een tijdje vergeten. Het kan enorm helpen om iemand te hebben die je steunt bij het werken aan jezelf en die ervoor zorgt dat je niet opgeeft. Daarom kan een fitness coach Almere inschakelen een goed idee zijn. Dit is een persoon die je kan helpen met jouw doelen, of dit nou afvallen of fitter worden is.

Hoe fitness kan bijdragen aan een gezonder leven

Sporten en gezond eten worden altijd aangeraden door artsen en diëtisten. Zelfs de overheid adviseert deze twee zaken op allerlei platformen. Het is een bekend gegeven dat een gebalanceerd dieet leidt tot een gezond leven. Maar op welke manier draagt fitness hieraan bij?

Fitness heeft meerdere voordelen dan alleen fit worden. Allereerst verbetert regelmatige beweging van het lichaam en de spieren de conditie. Een beter uithoudingsvermogen door te sporten kan enorm merkbaar zijn, bijvoorbeeld tijdens het traplopen of het uitlaten van de hond.
Het inzetten van de spieren en het stijgen van de hartslag houdt daarnaast ook de bloedcirculatie gaande. Als gevolg hierop voel je je energieker. Andere positieve gevolgen kunnen zijn dat het humeur verbetert en prestaties hierbij ook omhooggaan. Tijdens het sporten worden er neurotransmitters vrijgegeven, waaronder serotonine, dopamine en endorfine, het snelst werkende anti-stress hormoon. Tot slot blijf je door regelmatig te sporten op gewicht.

Keuze uit diverse pakketten

Bij een fitness coach Almere heb je vaak keuze uit meerdere pakketten. Omdat iedereen een eigen voorkeur heeft wanneer het aankomt op de manier van trainen, kan er gekozen worden tussen een aantal pakketten. Deze verschillen bijvoorbeeld in de hoeveelheid trainingen die je ontvangt en hoe intens de workouts zijn.

Een fitness coach Almere voor iedereen!

Iedereen kan fit worden en een gezonde leefstijl opbouwen. Daarom is een fitness coach Almere voor iedereen, ongeacht leeftijd, persoonlijke eigenschappen en de mate van fitheid die jij op dit moment hebt. Voor een grondige en persoonlijke training, kun je eenvoudig contact opnemen met een fitness coach die jou je doelen helpt te behalen.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto