Afbeelding

Ontwerp jouw droomkeuken. Dit zijn de nieuwste trends

Partnerbijdrage

De mogelijkheden voor een nieuwe keuken zijn oneindig. 123Keukens&Apparatuur helpt klanten graag een goede keus te maken om hun droomkeuken te creëren. In de winkel staan Norbert Torsing en zijn collega Jan Zuidam klaar om iedere klant persoonlijk, open en eerlijk te ontvangen.

Norbert Torsing en zijn collega Jan zijn samen goed voor meer dan vijftig jaar ervaring. “We zijn twee oude snuiters die een hoop ervaring hebben”, lacht Norbert. “We zijn geen snelle verkopers die mensen op de nek springen. We besteden veel aandacht aan de klant. Het hoeft allemaal niet vandaag en nu. We geven eerlijk advies en denken altijd mee met de klant.”

Grijsgroen

Uiteraard vindt de klant de laatste trends bij 123Keukens&Apparatuur. “De gangbare modellen zijn nog steeds zwart en wit”, legt Norbert uit. “Maar er komen een aantal kleuren bij. Vooral grijsgroen is momenteel populair. Het is een zachte kleur die goed past bij verschillende materialen.

Warmte in de keuken

Marmer blijft onverminderd hot. 123Keukens&Apparatuur heeft een ruim assortiment aan gemarmerde keukenbladen in verschillende prijsklassen. Denk aan kunststof, composiet of keramiek. Nadat jarenlang zilverkleurige kranen en grepen de boventoon voerden, hebben ook gekleurde kranen hun stappen in keukenland gezet.“

Naast goud en rosé goud, zien we nu ook veel messing en brons tinten. Denk aan goudkleurige elementen als spoelbakken, grepen en kranen. Een trend van nu is zwart met goud of koper. Veel mensen kiezen voor een strakke keuken, maar dan wel met warmte erin. Dat kan goed door het bijvoorbeeld te combineren met een gekleurd marmeren blad en bronzen- of messing elementen. Belangrijk is dat het warm en huiselijk oogt”, benadrukt Norbert.


Matching

Om een geheel van de huiskamer te maken, kan 123Keukens&Apparatuur ook dressoirs en tv-meubels maken die perfect matchen met de keuken. “Laatst hadden we een klant waar we een keuken met kookeiland en een passend tv-meubel voor hebben gemaakt. Het was een strak geheel en zag er prachtig uit. Ook een ombouw voor de wasmachine of droger behoort tot de mogelijkheden. Bij 123Keukens&Apparatuur kun je terecht voor veel meer dan alleen keukens.”

Bij 123Keukens&Apparatuur kunnen klanten, vrijblijvend, een 3D-tekening laten maken. “Zo kan de klant een reëel beeld krijgen hoe de gewenste keuken en opstelling eruit ziet. Dat geeft een mooi beeld.”

123Keukens&Apparatuur

De Dollard 4 in Watergang. Geopend op dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur. Donderdagavond geopend tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Afspraak maken? 020 - 436 3393

Afbeelding

Uit de krant