(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Prettig wonen met zorg bij Saamborgh Reedewaard

Partnerbijdrage

(Advertorial)

HAVEN - Op slechts 200 meter afstand van de haven en het winkelcentrum ligt woonzorglocatie Reedewaard. Een gemoedelijke, ruim opgezette locatie waar ouderen met een zorgvraag prettig kunnen wonen in hun eigen appartement met thuiszorg én het veilige idee van 24-uur zorg in nabijheid. Echtparen zijn welkom.

Locatiemanager Nicole: “Het bijzondere aan Reedewaard is dat we verschillende soorten appartementen bieden: Van knusse studio’s tot penthouses van 60-120m2 groot en allemaal met ruime rolstoeltoegankelijke badkamer. Zo kunnen de bewoners genieten van de privacy in hun eigen appartement én de gezelligheid opzoeken in de gemeenschappelijke ruimte. En het mooie is: Echtparen zijn welkom. Ook wanneer de één meer zorg nodig heeft dan de ander.” 

Gezellige en gemoedelijke sfeer

“De gezellige, gemoedelijke sfeer van Reedewaard voel je gelijk bij binnenkomst. In de gemeenschappelijke ruimte worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een optreden van een harpiste of een uitje naar een café met ‘belevenistafel’. Zo’n belevenistafel is fantastisch voor ouderen met geheugenproblematiek. Het maakt het geheugen op speelse wijze actiever,” vertelt Nicole. “De interactie tussen de bewoners en het team vind ik ook bijzonder. Zo hebben de bewoners en medewerkers laatst een groot afscheid georganiseerd voor een vrijwilliger die binnenkort verhuist naar de andere kant van het land. Samen hebben ze een creatief cadeautje geregeld. De onderlinge verbondenheid en oprechte aandacht tussen de bewoners en het team is prachtig om te zien.” 

Wilt u eens een kijkje komen nemen bij Saamborgh Reedewaard? Vraag een vrijblijvende rondleiding aan via welkom@saamborgh.nl.

Uit de krant