Afbeelding

Nu al hét familie-uitje van 2023: mountainbiken met een Family Clinic van Indoor Mountainbike

Partnerbijdrage

ALMERE - Razendsnel over bruggen, een wallride langs de bossen of langzaam en gecontroleerd over een wip-wap: indoor mountainbiken is fun! Tijdens de wereldwijde pandemie hebben veel nieuwe bikers een liefde gevonden voor deze sportieve hobby. En wat is er nou leuker dan je hobby delen met anderen? Tijdens de Family Clinic bij Indoor Mountainbike in Almere kun je met je hele familie een spannende, sportieve, en vooral gezellige dag beleven.

Na het succes van de eerste editie, die afgelopen kerstvakantie plaatsvond en razendsnel was volgeboekt, kan een tweede editie van de Family Clinic natuurlijk niet uitblijven. Samen met een ervaren mountainbike instructeur stappen diverse gezelschappen op de fiets om privéles te volgen en het 4 km grote parcours in Almere te verkennen.

De Family Clinic is er voor iedereen

Of je nou een beginner of een al gevorderde mountainbiker bent maakt niet uit, want tijdens de Family Clinic wordt iedereen op zijn of haar niveau meegenomen om de fijne kneepjes van het mountainbiken te leren. Weet je nog niet hoe je moet schakelen, wil je leren hoe doorsturen werkt of vind je het een beetje spannend om een uitdagendere route te proberen? Dit alles kun je leren tijdens deze speciale clinic voor jong en oud. Ben je al wat verder dan de rest? Geen probleem, want dan krijg je tijdens de clinic veel handige tips en tricks om jouw skills naar een nieuw niveau te tillen. De gehele clinic wordt zo ingestoken dat iedereen van elk niveau en van elke leeftijd een gezellige dag beleeft.

Bij een dag indoor mountainbiken hoort natuurlijk een gezellig diner

Maar dat is nog niet alles: bij een Family Clinic hoort natuurlijk ook een gezellige afsluiter. Op de vrijdagen kun je aansluiten bij een gezellige barbecue tijdens Foodie Friday, met iedere week weer een ander thema. Denk aan malse varkenshaas saté spiesjes, crispy fried chicken, loaded broodje burger of huisgerookte spareribs, allemaal vers van de BBQ.

Gebruik je eigen mountainbike of huur er een

Neem je eigen mountainbike mee en ga op pad! Beschik je niet over een geschikte fiets om het parcours mee af te leggen? Geen enkel probleem, want bij Indoor Mountainbike in Almere huur je eenvoudig een passende mountainbike en een helm. Je hebt daarbij de keuze uit diverse soorten mountainbikes, afhankelijk van de clinic en jouw ervaring. Voor gevorderde fietsers zijn er bijvoorbeeld speciale full-suspension mountainbikes te huur, die gericht zijn op onder meer jumps en drops.

Schrijf je snel in voor een Family Clinic bij Indoor Mountainbike!

Nieuwsgierig geworden of een keer met het hele gezin mountainbiken? Dat kan, want de tweede editie van de Family Clinic komt eraan! In de voorjaarsvakantie kun jij met je hele familie het parcours betreden. Reserveer binnenkort jouw plekje op de wesbite van Indoor Mountainbike Almere.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto