(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Kijkdag bij woonzorglocatie Saamborgh Hoge Haeghe in Buiten

Partnerbijdrage

BUITEN - Behoefte aan zorg, ondersteuning of begeleiding? En toch zelfstandig blijven wonen! Stap dan op vrijdag 27 januari binnen bij Saamborgh Hoge Haeghe. Iedereen die kennis wil maken met ouderenzorg en hier meer over wil weten is van harte welkom op de kijkdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Saamborgh biedt gespecialiseerde zorg voor ouderen in een kleinschalige setting. Saamborgh biedt zowel lichamelijke (somatische) zorg als zorg voor ouderen met geheugenproblemen (psychogeriatrische zorg). Tijdens de kijkdag kunt u de appartementen bezichtigen en krijgt u informatie over het wonen en het woongemak bij Hoge Haeghe. Maak kennis met onze zorgmedewerkers, zij vertellen u graag meer over 24 uur zorg in de nabijheid, uw welzijn, mobiliteit, (thuis)zorg en onze ouderenzorg.

Over Saamborgh Hoge Haeghe

In 2022 opende woonzorgorganisatie Hoge Haeghe haar deuren voor ouderen met een zorgvraag. Een prachtig nieuwe locatie aan de rand van het park in Almere Buiten. Hoge Haeghe is een woonzorglocatie waar ouderen zelfstandig kunnen wonen in het comfort en de privacy van hun eigen appartement met thuiszorg én het veilige idee van 24 uur per dag zorg in de nabijheid.

Wij bieden een- en tweepersoons appartementen in een veilige omgeving, waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staan.

U bent van harte welkom om vrijdag 27 januari sfeer te komen proeven en rond te kijken van 10.00 – 15.00 uur. U vindt zorglocatie Hoge Haeghe op de Kalenderweg 3 in Almere Buiten.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto