Hassan Buyatui (Foto: Almere DEZE WEEK)
Hassan Buyatui (Foto: Almere DEZE WEEK)

DENK presenteert kandidatenlijst

Politiek

ALMERE - De politieke partij DENK heeft dit weekend de kandidatenlijst bekend gemaakt. Eerder was al duidelijk dat Hassan Buyatui (ex-PvdA en nu in de raad namens NIDA) de lijsttrekker wordt. 

Op nummer twee staat Emel Gün. Ze heeft politieke ervaring opgedaan als ondersteunend fractielid DENK Noord-Holland. Het Statenlid en fractievoorzitter DENK Flevoland Arief Khedoe staat op nummer drie. De oprichtster van Stichting YALC (Young Adult Life Coaching) Nancy Rijssel en het Burgerlid DENK Flevoland Omar El Boussaidi staan op nummer vier en vijf. Opvallend is ook de naam van Ersan Taskin. Hij is op de dertiende plaats lijstduwer. Taskin zat jarenlang voor de PvdA in de gemeenteraad.
Lijsttrekker Hassan Buyatui rekent op een stevige vertegenwoordiging in de gemeenteraad. “Drie zetels zijn haalbaar. We gaan voor een vierde. Een vijfde sluiten we niet uit. We gaan in ieder geval met veel passie en energie de verkiezingen in om zo groot mogelijk uit de stembus te komen. We willen namelijk niet alleen meedoen, maar ook meebesturen.’’

De volledige lijst van DENK Almere

1. Hassan Buyatui
2. Emel Gün
3. Arief Khedoe
4. Nancy Rijssel
5. Omar El Boussaidi
6. Fariz Akkouh
7. Achraf El Ghaddari
8. Faried Bholai
9. Ivar Peetoom
10. Shangram Karim
11. Miloud Draouy
12. Walid Al Taqatqa
13. Ersan Taskin

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto