Martine van Bemmel (links) en Meke Smeulders. (Foto: Suzanne van de Laar)
Martine van Bemmel (links) en Meke Smeulders. (Foto: Suzanne van de Laar)

Martine van Bemmel weg als fractievoorzitter D66

Politiek

ALMERE - Martine van Bemmel neemt afscheid als fractievoorzitter van D66 Almere. Ze wordt opgevolgd door Meke Smeulders.

Martine van Bemmel legt de functie van fractievoorzitter neer, maar blijft wel raadslid. Van Bemmel: “De functie van fractievoorzitter is ontzettend gaaf en leerzaam geweest. Tegelijkertijd kost het ook heel veel tijd om dit goed te doen. Na vijf jaar voel ik dat het tijd is om het stokje over te dragen. Ik heb verschillende nieuwe uitdagingen op het werk waar ik graag meer tijd voor maak. En gelukkig staat er met Meke een super goede opvolger klaar. Als raadslid in de fractie blijf ik uiteraard beschikbaar om op de achtergrond te helpen en te werken aan onze mooie stad.”

Meke Smeulders

Meke Smeulders neemt het stokje van Van Bemmel over: “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van de fractie en kijk er naar uit om deze uitdaging op te pakken. Ik wil Martine bedanken voor haar harde werk van de afgelopen jaren en haar passie voor de stad. Samen hebben we een bijdrage geleverd aan een mooi coalitieakkoord dat de basis is voor de komende jaren en ik kijk er naar uit om dit verder te brengen in mijn nieuwe rol. Daarbij ben ik blij dat Martine als raadslid betrokken blijft.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto