Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Dierenambulance winnaar tegel Walk of Fame

Redactie

ALMERE - De dierenambulance regio Midden Nederland mag zich binnenkort de trotse bezitter noemen van een tegel in de Almeerse Walk of Fame. De afgelopen weken hebben bijna 2.000 Almeerders gestemd op de dierenambulance, waarmee zij als winnaar van de 46e tegel uit de bus kwamen.

De Walk of Fame is een route van nu nog 45 tegels in het centrum van Almere. De route vertelt per tegel een belangrijke gebeurtenis, ontwikkeling of persoon voor Almere. Via een QR-code op iedere tegel is er meer informatie over de achtergrond van de specifieke tegel te zien. Ook worden er speciale rondleidingen over The Walk of Fame georganiseerd. Elk jaar vindt er een verkiezing plaats voor wie dit jaar een tegel verdient, waarmee de tegelstraat steeds verder wordt uitgebreid.

Trots

Wanda de Boer, medewerker van de dierenambulance Midden Nederland, vertelt: “Toen ik hoorde dat wij gewonnen hadden, voelde ik een enorme blijdschap en een trots gevoel. Ik vind het geweldig dat er zoveel mensen op ons hebben gestemd. Een echte blijk voor onze vrijwilligers, die zich dag en nacht voor de dieren inzetten. En ik ben ook heel blij om te merken dat er zoveel mensen de dieren een warm hart toedragen.”

Jubileum

De dierenambulance werd genomineerd voor de tegel vanwege het 25-jarige bestaan van de ambulance. Op zaterdag 12 september aanstaande wordt de speciale tegel gelegd in de Walk of Fame.

Dierenambulance krijgt 46e tegel in de Walk of Fame. (Foto: Dierenambulance Midden Nederland.)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto