Ashley werd helemaal in het nieuw gestoken. (Foto: aangeleverd)
Ashley werd helemaal in het nieuw gestoken. (Foto: aangeleverd)

500e lid voor hockeyclub Buitenhout MHC

Sport

BUITEN - Hockeyclub Buitenhout MHC schreef vorige week de 11-jarige Ashley Amofa in als 500e lid. In de winkel van Sport2000 kreeg zij een hockeytenue, en een stick cadeau.

Sinds de opening van het sportcomplex eind 2017 aan de Trekweg in Buiten groeit de hockeyclub gestaag. Vijf jaar geleden was de hockeyvereniging de kleinste van Nederland, nu is het doorgegroeid tot de vierde hockeyvereniging van Flevoland. Voorzitter Barbara Schreiner: “Buitenhout MHC is een gezellige hockeyclub en richt zich in eerste instantie op de breedte en niet zo zeer op prestatie. Alle teams worden qua trainingen gelijk behandeld en krijgen allemaal een gecertificeerde trainer. Daarnaast wordt de sfeer op ons complex door bezoekers altijd als rustig en positief omschreven en dat is waar wij als club trots op zijn. We geven tijdens de proeftrainingen volop aandacht aan de kids, net als bij de gewone trainingen De proeftrainingen worden dan ook altijd goed bezocht en het percentage proeftrainers wat lid wordt is altijd hoog.”

Proeftrainingen

Voor de 11-jarige Ashley was de keus om bij Buitenhout te gaan hockeyen snel gemaakt: “Tijdens de proeftrainingen waren er heel veel trainers en hulptrainers. Ze waren heel aardig en legden goed uit hoe ik moet hockeyen.”
Op 12, 19 en 26 september en op 3 oktober van dit jaar worden er door Buitenhout MHC weer gratis en vrijblijvende proeftrainingen georganiseerd voor jeugd vanaf 5 jaar. Inschrijven hiervoor is verplicht en kan via www.buitenhoutmhc.nl/komerbij.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto