Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Zwembaden in Almere weer geopend

Sport

ALMERE - Na een sluiting van ruim twee maanden vanwege COVID-19 hebben de zwembaden van Optisport in Almere haar deuren weer geopend voor bezoekers. De opening vindt gefaseerd en volgens de regels van het RIVM plaats.

Halverwege maart sloten de deuren van Zwembad Almere Poort, Zwembad Almere Stad en De Vrijbuiter tot nader order. De verplichte sluiting in verband met het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de zwembaden, van exploitant Optisport, ruim twee maanden niet toegankelijk zijn geweest voor bezoekers.

Inmiddels zijn alle drie de zwembaden in Almere weer geopend voor bezoekers. Locatiemanager Roger van Dam: ‘We zijn gestart met een gefaseerde opening. In alle drie de zwembaden zijn de zwemlessen hervat en in Almere Poort en Almere Stad is het ook weer mogelijk om banen te zwemmen”.

Het gaat nog enige tijd duren voordat de zwembaden weer open mogen volgens de reguliere openstellingsroosters, maar tot die tijd komen er elke week nieuwe activiteiten bij. Vanaf 25 mei worden er in de zwembaden weer een aantal Aqua’Groepslessen gegeven en vanaf 1 juni worden de Liz & Wes spetterlessen en de Aqua’Vitaallessen hervat. “Wij zijn ontzettend blij dat wij onze bezoekers stapje voor stapje weer kunnen ontvangen en kijken uit naar het moment dat wij weer volledig open kunnen” aldus van Dam.

Kijk voor meer informatie op: www.optisport.nl/almerepoort, www.optisport.nl/almerestad en www.optisport.nl/vrijbuiter of volg ons op Facebook via Optisport Almere.

Zwemmen kan weer. (Foto: Optisport)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto