Afbeelding

Opstartcursus 2021-2022 bij atletiekvereniging Almere ‘81

Sport

ALMERE - Atletiekvereniging Almere ‘81 verzorgt vanaf eind oktober weer een opstartcursus. Op dinsdagavond 19 oktober geeft de club samen met Run2Day voorlichting over deze cursus en over hardloopschoenen en kleding.

Val alle loopmethodes tot en met alle technische onderdelen van de atletiek heeft Almere ‘81 in de loop van de jaren met diverse organisaties opstartcursussen verzorgd. 

De laatste vijf jaar heeft de vereniging deze cursus in eigen beheer gedaan. Vanaf de derde week in oktober tot en met de tweede week van december is er weer een nieuwe cursus. Aan het einde van de cursus is er de gelegenheid om op zaterdag 18 december een test te doen om te zien van het resultaat is van de inspanning.

Bij de training zijn altijd twee gediplomeerde trainers aanwezig. De trainingen worden verzorgd op de atletiekbaan op het Fannie Blankers-Koen sportpark, waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Indien men zich hiervoor inschrijft is men aspirant lid van Almere ‘81 tot en met maart 2022 en kan men gratis meedoen aan de Lenteloop op de derde zondag in maart.

De kosten zijn in totaal 60 euro per persoon. De eerste training is op dinsdagavond 26 oktober. Belangstellenden zijn van harte welkom op de informatieavond.

Voor meer informatie: Thom Bogaard, 06-51273888, thom.bogaard@gmail.com of Roben Dekker, 06-49420037.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto