De foundation bestaat 12, 5 jaar (Foto: aangeleverd)
De foundation bestaat 12, 5 jaar (Foto: aangeleverd)

Jubileum Dennis van der Zeijden foundation

Sport

ALMERE - Vorige week donderdag bestond de DennisvanderZeijden.nl foundation 12,5 jaar. De stichting is actiever dan ooit.

De foundation stelt zich ten doel om mensen met een fysieke beperking te motiveren en te stimuleren om actiever te bewegen. Zo worden er uitdagende, sportieve evenementen en clinics georganiseerd waarbij iedereen met een amputatie kan deelnemen om kennis te maken met de sport en te ervaren dat er veel mogelijk is op sportief gebied.

Dennis van der Zeijden overleed in 2014 en heeft zijn geliefde foundation nagelaten aan zijn broer Sander en voorzitter Martin C. de Jong. Ondanks de Coronaperiode waar we nu in zitten is de stichting actiever dan ooit. Het afgelopen jaar hebben ze een PAdel- Clinic en een Mud Master Clinic gegeven. Deze waren stijf uitverkocht en ook de geplande Ski-Clinic in januari en de Survival-Clinic in de Ardennen zijn nagenoeg vol.
Wie als ondernemer een steentje wil bijdragen in de vorm van donatie en deelname aan een van de clinics kan de stichting volgen op social media via @dennisvanderzeijden.nl en zien wat er allemaal in de planning staat.

Uit de krant