(Foto: aangeleverd)

Topper eindigt onbeslist

WATERWIJK - Zaterdag ontving asc Waterwijk, als tweede geklasseerd, koploper HBOK. Voor de wedstrijd was het verschil in punten slechts 2, daarbij aangetekend dat asc Waterwijk in een mindere periode verkeerde.

Er waren vele toeschouwers op het duel afgekomen. De scheids van dienst was de heer Van der Vaart, niets anders dan chapeau voor zijn fluiten van deze wedstrijd.

De wedstrijd was het aanzien meer dan waard. Het was duidelijk dat de twee beste ploegen van de competitie duelleerden. Binnen 4 minuten was het 0-1 voor HBOK. Een afzwaaier van Jeffrey Bok, welke eigenlijk als voorzet was bedoeld belandde in het doel. Daarna moesten de gastheren zich resetten en ontstond er een levendig duel.

Met een voorsprong van 1-0 ging HBOK de rust in. Na de hervatting, lag de 1-1 door Garry Bouwmeester er binnen een minuut in. Daarna vervolgde het spel heen en weer en er waren er legio kansen, die niet werden benut. Al met al was de 1-1 een juiste afspiegeling van de wedstrijd en blijft het spannend bovenin.