(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Rugbyseizoen Almere gestart met open dag

Sport

ALMERE - De sportvelden in Almere zijn weer gereed gemaakt voor een nieuw seizoen. Bij Rugby Club Bulldogs worden de trainingen weer opgestart om al de spelers voor te bereiden op een stevige competitie.

Dit weekend werd dat nieuwe seizoen officieel geopend met een gezellige clinic voor jeugdspelers en hun vriendjes. Op deze dag konden de leden hun vriendjes kennis laten maken met de sport waaraan zij zo verknocht zijn, en dat terwijl in Frankrijk het wereldkampioenschap rugby van start ging. De groeiende rugbysport zal met het wk op televisie een boost krijgen en dat wordt versterkt met een actie voor nieuwe deelnemers.

De opkomst in Almere was groot en voor al deze bezoekers was de rode loper uitgelegd. Zij werden welkom geheten en voorgesteld aan de trainers en coaches voor dit jaar. Na de training van een uur werd op het veld plaats gemaakt voor de jaarlijkse Kicking competitie, waarbij clubleden van grote afstand uit moeilijke hoeken tussen de palen mogen schieten en daarmee punten verdienen. De gouden Kicking Tee wisseltrofee werd dit jaar gewonnen door Finn Kelliher, die de bal over een afstand van 45 meter wist te raken.

Ook deze dag werd weer mogelijk gemaakt door de grote groep zeer betrokken vrijwilligers die Rugby Club Bulldogs Almere kent.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto