Scène uit de laatste voorstelling ONT-MOET van SubSub. (Foto: Claudia Kamergorodski)
Scène uit de laatste voorstelling ONT-MOET van SubSub. (Foto: Claudia Kamergorodski) Claudia Kamergorodski

Theatergroep SubSub houdt audities voor nieuwe voorstelling

Uit

ALMERE - Theatergroep SubSub houdt donderdagavond 16 en 23 september weer audities voor een van de nieuwe voorstellingen. Jongeren tussen de 15 en 25 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden. 

Rouwkost

In 2022 speelt Theatergroep SubSub twee voorstellingen. Rouwkost, geregisseerd door Esther Bolte, is een voorstelling over het rouwproces van broer en zus na het overlijden van hun moeder. Deze voorstelling gaat in april 2022 in première in Almere en wordt 15 tot 20 keer gespeeld. 

SubSubXtra

Daarnaast start SubSub met een nieuw project: SubSubXtra. Een speltrainingstraject, dat uitmondt in een montagevoorstelling, waarvoor SubSub op zoek is naar acteurs die ook makers zijn. De acteurs krijgen onder andere speltrainingen onder begeleiding van professionals en zullen de repetities van een aantal andere Almeerse gezelschappen bezoeken. Deze voorstelling wordt geregisseerd door Jurriën Trappel.

De repetities starten in oktober op de dinsdagavond (SubSubXtra) en donderdagavond (Rouwkost) in De Voetnoot aan het Stadhuisplein. Naarmate de premièrevoorstelling dichterbij komt, wordt er vaker gerepeteerd. Een week voor de auditie horen de jongeren via de mail of ze zijn uitgenodigd om auditie te komen doen. Zij ontvangen dan ook meer informatie en een auditieopdracht. 

Er is beperkte ruimte voor acteurs, dus auditie doen betekent niet dat de jongeren meteen zijn aangenomen voor het speelseizoen van 2021/2022. Aanmelden kan via www.subsub.nl/audities.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto