(Foto: Anna van Kooij)
(Foto: Anna van Kooij)

Vertellers en verhalen gezocht voor Vis à Vis Ontvangt: Almere187

Uit

ALMERE - Theatergezelschap Vis à Vis gaat deze herfst van groot naar klein. Van spektakel in de openlucht, naar een intiem binnenprogramma met het tweede seizoen van Almere187. Voor dit storytelling programma is Vis à Vis op zoek naar Almeerders die graag hun verhaal willen vertellen aan een luisterend publiek, of dit willen leren.

Onze stad kent 187 verschillende culturele groepen en zoals de naam al verklapt is dit project een ode aan de diversiteit van de stad. In een intieme opstelling worden verhalen gedeeld over geluk, avontuur, tragiek en voorspoed.  

Voor het project Almere187 gaat Theatergezelschap Vis à Vis een samenwerking aan met Mezrab – the house of stories. In Amsterdam weet Mezrab met haar storytelling avonden een breed publiek te trekken. In Almere187 is ‘De Almeerder’ aan het woord. Op een Almere187 - avond leer je elkaar en de omgeving beter kennen.

De verhalen worden gevormd bij de kennismakingsavond en twee werksessies in aanvang van elk voorstellingsweekend. Tijdens de werksessies word je gecoacht door een van de vertellers van de MEZRAB-vertelacademie. Zij helpen je met het vormen van verhaal-ideeën en leren je de fijne kneepjes van de Storytelling. Elke Storyteller speelt één voorstellingsweekend: een zaterdagavond en een zondagmiddag. Almere187 vindt plaats in de weekenden van 16 oktober t/m 14 november.

Heb je zin om jouw verhaal te komen vertellen? Geef je dan op voor de kennismakingsavond. Deze vindt plaats in de Rode Haring, Muiderzandplaats 1, bij Vis à Vis op maandag 4 oktober om 19:00 uur. Aanmelden voor de kennismakingsavond kan door een mailtje sturen naar chantal@visavis.nl.

Kijk voor meer informatie over Almere187 op www.visavis.nl/Almere187

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto