Scène uit de film Mijn wereld is een circus.
Scène uit de film Mijn wereld is een circus.

Herfstvakantie in Corrosia met KROOST en Cinekid

Uit

HAVEN - Tijdens de herfstvakantie is er weer genoeg te doen in Corrosia. In samenwerking met Cinekid Festival belooft KROOST van 16 tot en met 24 oktober weer een prachtig kinderfestival te worden.

Cinekid is het grootste film- en mediafestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar en hun (groot)ouders. Met de beste films en series, uitdagende workshops, het MediaLab en meer. 

Zaterdag 16 en donderdag 21 oktober staat om 15.00 uur de film Wonderlijke werelden (6+) op het programma (Nederlandse première). Voorafgaand is de workshop Kosmoskijker (meedoen met ouder/volwassene), waarin kinderen leren een caleidoscoop te maken.

Zondag 17 oktober om 11.00 uur en woensdag 20 oktober om 15.00 uur wordt de animatiefilm Anansi (4+) vertoond (wereldpremière). Een grappige film over de spin Anansi die zijn tegenstanders steeds te slim af is en met een mooie boodschap: wie niet sterk of groot is, moet slim zijn. 

Rode loper en kinderchampagne

Maandag 18 oktober om 15.00 uur en zaterdag 23 oktober om 19.00 uur staat Mijn leven is een circus (6+) op het programma (wereldpremière).  Laura is wel klaar met het hectische leven van haar rondreizende circusfamilie en een rustiger bestaan op een privéschool lijkt haar wel wat. Voorafgaand is de workshop Animatiewiel, waarbij kinderen leren hoe zij bewegend beeld kunnen maken. Op zaterdag 23 oktober is er een premièreavond met rode loper, kinderchampagne en foto’s. Kleed je als je favoriete circusfiguur!

Op dinsdag 19 en zondag 24 oktober om 15.00 uur is tot slot de film Kinderen van gescheiden ouders (9+) te zien (wereldpremière). Meer informatie en kaarten: www.corrosia.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto