Afbeelding

Wandelvoorstelling Zoek(t) in Cultuurdôme

Uit

BUITEN - Groot Wild en KLEURinCULTUUR presenteren zaterdag 27 november de wandelvoorstelling Zoek(t). Er worden twee voorstellingen gespeeld, om 12.00 en om 15.00 uur, in de Cultuurdôme (voormalige Woondôme) aan de Middachtenlaan 21.

Zoek(t) is een wandelvoorstelling waarbij het publiek letterlijk wordt meegevoerd naar een wereld die verdacht dicht bij de werkelijkheid ligt. De voorstelling gaat over ‘het nieuwe normaal’. Na de pandemie maakt de regering de balans op. Hoe reageert de bevolking op de ‘nieuwe’ samenleving? Almere is uitgekozen als proef-stad. Een aantal inwoners heeft zich vrijwillig opgegeven om deel te nemen aan het onderzoek van de overheid.

Testlabs

Op verschillende locaties in het centrum van Almere Buiten zijn testlabs ingericht. In ieder testlab ondergaat het publiek een andere test. Deze tests gaan over communicatie, verveling, nabijheid en andere thema’s die in tijden van lockdown aan de orde geweest zijn. Welke onderdelen van het normale leven zijn het waard om je weer naar toe te haasten? Workshops in ArtlabsWorkshopreeksen in de Artlabs van KLEURinCULTUUR vormen het uitgangspunt voor Zoek(t). De voorstelling kan gezien worden als het eindproduct van deze workshopreeksen en is een showcase waarin de deelnemende kinderen uitgedaagd worden om zich verder te ontwikkelen en  in contact te komen met andere kunstdisciplines. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.grootwildtheater.nl/producties#/zoekt

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto