Afbeelding

Going Dutch muziekevent weer van start

Uit

ALMERE – Het gezellige muziekevent Going Dutch gaat op zondag 3 april eindelijk weer van start.

“Na twee jaar van onzekerheid hebben wij eindelijk de coronaperikelen achter ons gelaten en kunnen wij na een zware tijd gelukkig de deuren weer openen voor leuke activiteiten”, aldus het ondernemers echtpaar Deborah en Marcel Dool. Zij gaan weer van start met Going Dutch, de Amsterdamse editie. Artiesten Manon Stokman en Pierre de Haan geven samen met Marcel Dool een spetterend optreden. Er komen weer heerlijke hapjes voorbij, waaronder satéstokjes, wraps, spekkoek, bittergarnituur, minidonuts en nog veel meer.

Deze middag/avond staat 4 x per jaar op de agenda, van 15.00 tot 20.00 uur, met telkens een ander thema. Volledig voorzien van heerlijke hapjes, artiesten en DJ Danza in een sfeervolle ambiance. Alles is inbegrepen in de entreeprijs van 12,50 euro. 

MaDo Entertainment

Aan de Markerkant 11 21 in Almere heeft MaDo Entertainment De Leukste Uitjes een prachtige horeca locatie waar niet alleen evenementen worden gehouden, maar waar ook huwelijksceremoniën, bruiloften, partijen, bedrijfsuitjes, quizen en karaoke mogelijk worden gemaakt. Ook is er meer dan genoeg parkeerplek voor de deur.

Voor deze editie van Going Dutch op zondag 3 april zijn er nog tickets verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/goingdutchalmere

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto