(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Kies en Pluk je Doek van Flower Power Walk-expo

Uit

STAD CENTRUM - De Flower Power Walk-expo op de Wandellaan in Almere Stad is nog gratis te zien tot en met zondag 2 oktober. Op de laatste dag kunnen de doeken worden ‘geplukt’ tijdens Pluk je Doek op 2 oktober van 16.00-18.00 uur. 

Op zaterdag 24 september is ‘Kies je Doek’ tijdens de fietstocht Kris Kras door Almere stad van 12.00 –17.00 uur. Dan kun je een hekdoek van 3.35 x 1.75 meter met unieke kunst reserveren of meteen kopen à 40 euro. De actie vindt plaats in samenwerking met DKOR-de Kunstambassadeurs. De week erna is reserveren nog mogelijk per mail. Op zondag 2 oktober mogen doeken dan zelf van een hek worden gehaald. 

Hergebruik expo-doeken

De 21 grote doeken hebben afbeeldingen van zeer diverse kunstwerken met bloemen en natuur, gemaakt door zo’n 50 creatieve Almeerders, van jong tot oud en uit diverse culturen. De expo-doeken komen dus beschikbaar voor hergebruik, bijvoorbeeld op een schutting of een hek van een parkeerterrein. Zo kunnen mensen er langer van genieten, heeft de nieuwe eigenaar een spraakmakend doek en hergebruik is duurzaam. De opbrengst komt ten goede van amateurkunst. Mail om een doek te reserveren naar info@flowerpowerwalk.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto