Expo Route 46 in Casa Casla. (Foto: aangeleverd)
Expo Route 46 in Casa Casla. (Foto: aangeleverd)

Route 46 uitgebreid met expositie in Casa Casla

Uit

ALMERE - Route 46 is de Almeerse atelierroute waarbij Almeerse kunstenaars de deuren van hun ateliers opengooien voor publiek. 

Route 46 is tevens de opmaat naar het vieren van het 50-jarig jubileum van de stad Almere in het jaar 2026. Met de atelierroute nemen beeldend kunstenaars in het jubileumjaar een prominente plek in de stad om het te vieren. Route 46 vindt van 12.00 - 17.00 uur plaats op zaterdag 26 november, zondag 27 november en woensdag 30 november: de dag dat Almere 46 jaar wordt.

Expo in Casa Casla

Dit jaar wordt Route 46 uitgebreid met een expo in Casa Casla, waar werk hangt van merendeel van alle deelnemende kunstateliers. Deze expositie is van 12.00 tot 17.00 uur geopend op de volgende data: zaterdag 5 november, zondag 6 november, zondag 13 november, zaterdag 19 november, zaterdag 26 november en zondag 27 november. De expo wordt bemand op vrijwillige basis door de Kunstambassadeurs. Casa Casla is gevestigd aan het Weerwaterplein, langs het Deventerpad in Almere Centrum. 

Kijk voor actuele informatie op de Facebookpagina van Route 46.

(Foto: Kunstlinie x Black Childish)
Tentoonstelling 'Stille Wateren' vertelt verhaal over slavernijverleden Uit 21 uur geleden
Farah en Seka uit Almere staan in de finale van Mrs Netherlands Universe. (Foto: Gerard Nuijten)
Tweede Almeerse finalistes Mrs Netherlands Universe Algemeen 22 uur geleden
Jos van Hulst (derde van rechts) benadrukte eind januari tijdens een speciale raadsbijeenkomst dat kunst en cultuur gelijke tred moeten houden met de groei van de stad. (Foto: Almere DEZE WEEK)
Noodkreet theatergroep Suburbia over bezuiniging op kunst en cultuur Algemeen 22 uur geleden

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto